Shepin Misa - Simpang Limo Ninggal Janji (Jandhut Version) [OFFICIAL] Kembangku ayu lilakno lungaku

1 Просмотры
Издатель
Shepin Misa - Simpang Limo Ninggal Janji (Jandhut Version) [OFFICIAL]

--------------------------------------------------------------------------------
Shepin Misa - Simpang Limo Ninggal Janji (Jandhut Version) [OFFICIAL]
Title : Simpang Limo Ninggal Janji
Artist : Shepin Misa
Composer : Nur Bayan
Mix & Mastering : Studio Npd Record
Visual : Npd Media Group
Editor By Pandu WD
Cameramen By Pandu WD,Dicky DPS,Rizal, Ripan, Arya
Orkes : Jandhut Version
Produced By Anisa Jaya

subscribe:
-------------------------------------------------------------------------------
Untuk Terjemahan Bahasa:
Indonesia, Jawa, Korea, iggris, mandarin , Jepang ➡ Aktifkan SUBTITLE ..

iTunes ???? : coming soon ..
Spotify ???? : coming soon ..
Deezer ???? : coming soon ..
Amazon ????: coming soon ..
YT Music ????: coming soon ..
TikTok music ????: coming soon ..

vidio lainya yang gak kalah seru Luur !!!!! ????⬇️
playlist;
Official vidio -
Esa Risty -
Shepin Misa -
Alvi Ananta -
Luki Safara -
Ki dalang -
Layly Carlina -
Adelia Nosse -
Ria Cantikka -
Arlida Putri -
Salsa Kirana -
Lala Widy. -
intan Chaca. -
yolanda Jerly. -
New Primadona -
New Talenta -
--------------------------------------------------------------------------------
Terimakasih sudah menonton vidio kami semoga bisa sedikit menghibur anda & Semoga Bermanfaat
jangan lupa dukungan nya LIKE, COMENT, SUBSCRIBE, serta SHARE ke teman2 kalian,ya
biar channel ini tetap exis dan terus berkembang

Untuk kritik & saran, tulis di kolom komentar.
Dan juga yang punya kisah serupa seperti isi lagu ini silahkan?
tulis juga di kolom komentar,????????????☑️

Contact:
IG. :
Fb. :
email : erwingituloh91@
TLP :+62 822-3066-8426 [only WA] (admin)
WEB :
--------------------------------------------------------------------------------
Lyric :
Soyo suwe soyo nelongso rasane
Atiku kangen kangenku marang kowe
Nanging pancen pancen wis dadi nasibe
Durung biso sesandingan sesandingan karo kowe

Arume kembang mekar ing wayah sore
Arum ambune iseh biso tak rasake
Nanging nanging nanging arume rambutmu
Amung biso tak bayangne mergo kowe ra ning kene

Aku lungo nang monco golek makaryo
Nggo sangu ning urip aku lan kowe
Arume kembang mekar ing wayah wengi
Dadi tombo kangenku jeroning ati

Kembangku ayu lilakno lungaku
Aku ra bakal lali marang janji sing ketali
Ning simpang limo iki sing nyekseni sumpahe ati
Janjiku mengko mesti tak tepati

entenono aku neng simpang limo

#shepinmisa#simpanglimoninggaljanji#jandhutversion#anisajayaterbaru
--------------------------------------------------------------------------------
Copyright © 2021 Anisa Jaya. All rights reserved.
--------------------------------------------------------------------------------
Shepin Misa - Simpang Limo Ninggal Janji (Jandhut Version) [OFFICIAL]
Distribuited worldwide by MusicYess
Категория
КС ГО
Комментариев нет.